Switching

Switching is een verlengde van het fitness in circuitbasis, wat inhoudt dat er na een bepaalde tijd van toestel (spiergroep)gewisseld (ge’switched’) wordt. Het is een krachtlijn van 10 fitness toestellen, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Het gebruik van de toestellen is heel makkelijk, de oefeningen worden in staande positie uitgeoefend en alleen het gewicht waarmee de training wordt uitgevoerd hoeft  te worden ingesteld.

Het is een work-out voor het hele lichaam. Er worden een aantal lessen onder begeleiding van een instructeur gegeven. Deze begeleiding zorgt voor extra motivatie en er wordt meteen goed gelet op verantwoorde bewegingen. Iedereen kan meedoen omdat de toestellen persoonlijk instelbaar zijn. Het is goede en leuke variatie op de standaard toestellen in de fitness. Alle spiergroepen (armen, buik, benen, rug) komen aan bod.

Op afspraak kunt u met een personal trainer begeleiding in het Switching krijgen. U kunt ook vrij in deze zaal trainen (als er geen spinning les gegeven wordt).